Schadeherstel

Voor schade, groot, klein, kunt u bij ons terecht voor reparatie.

Voor schade, groot, klein, kunt u bij ons terecht voor reparatie. Onze monteurs herstellen uw auto volgens de vastgestelde kwaliteits- en veiligheidsnormen, zodat uw auto weer veilig de weg op gaat. Ook wanneer u een sterretje in uw uit heeft, dan kunt u bij ons terecht.

Een reparatie waarvoor u zonder wachten langs kunt komen, in de meeste gevallen kosteloos is en waarbij u tevens kunt wachten terwijl de reparatie plaatsvindt. Voor alle andere schades zorgen wij niet alleen voor het herstel of het spuitwerk, maar ook het gehele proces eromheen. Zo nemen wij direct- vanaf de schademelding- alle administratieve werkzaamheden van u over. Een eventuele vervangende auto, tijdens de garantie, schade of herstel is mogelijk. Vraag ons naar de voorwaarden.

Een gewaarschuwd mens…

Soms adviseren verzekeraars u uw auto naar een door hen aangewezen schadebedrijf te brengen. U bepaalt echter zélf waar de schade voor u wordt afgewikkeld. Wij kunnen in de meeste gevallen dezelfde gunstige voorwaarden bieden en garandeert bovendien door middel van Merkgarantie op Schadeherstel het gebruik van uitsluitend originele onderdelen en de voortzetting van de officiële fabriek- en carrosseriegarantie

Hieronder de top 3 van voordelen om uw auto, bij grote of kleine schade, bij ons te laten herstellen:

1 professioneel advies

Bij de reparatie van een schade kijken we niet alleen naar het herstel of spuitwerk, maar kijken we ook naar het gehele proces. Zo nemen wij direct, vanaf de schademelding, alle administrative zaken voor onze rekening. Hierdoor heeft u direct een duidelijke ‘schadebegroting’ in handen en een gedegen advies daar het gaat om de afwikkeling van verzekeringsaspecten.

2 vervangend vervoer

Tijdens de reparatieperiode van uw auto kunt u rekenen op vervangend vervoer. Indien u dit wenst, kunt u vragen naar de voorwaarden.

3 merkgarantie op schadeherstel

Door middel van merkgarantie op schadeherstel garanderen wij het gebruik van uitsluitend originele onderdelen en hiermee de officiele 3-jarige fabrieks- en 12 jarige carrosseriegarantie.