Familiebedrijf Fleming

Al sinds 1982 jaar officieel Suzuki dealer in de provincie Groningen

receptie suzuki Fleming

Loopt u onze showroom binnen of belt u voor het maken van een afspraak, dan maakt u gelijk kennis met onze receptionist. Bij de receptie van ons bedrijf staat hij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Zo stelt hij bijvoorbeeld samen met u vast wat er aan de auto gedaan moet worden, waarom en wat de kosten zijn. Hierdoor komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Tevens staat onze receptionist voor u klaar terwijl u gebruik maakt van onze Direct Service. Een service waarbij u zonder afspraak langs kunt komen en kunt wachten terwijl uw auto wordt gerepareerd. Een speciale service voor kleine en snelle reparaties dus, zoals het wissellen van banden, lampen en ruitenwissers. In het geval uw auto een grotere behandeling nodig heeft, verteld onze receptionist u graag meer over onze Breng-en Haal-service en de mogelijkheden van de leenfiets en leenauto.

Indien u meer informatie wenst over het Onderhoudsplan (bv: VOS) en de Mobiliteit Service bent u bij onze receptionist eveneens aan het juiste adres. Hij legt u graag meer over de voordelen van de services uit en wat deze voor u kunnen betekenen.