Suzuki's met korting bij Fleming

Nieuw, Nu online een nieuwe auto kopen!!

Sinds vandaag kunnen consumenten eenvoudig zelf een nieuwe Suzuki of Honda samenstellen en direct online bestellen, zonder een uitgebreid offertetraject. Automobielbedrijf Fleming is naast de vertrouwde showroom aan de Osloweg 141 in Groningen nu ook een online webwinkel begonnen, dit om hun showroom bij de klant in huis te brengen. De webwinkels suzukikorting.nl en hondakorting.nl bieden een keuze uit alle nieuwe modellen. Nadat de auto is besteld kan deze worden afgehaald bij automobielbedrijf Fleming of indien gewenst wordt de auto op locatie ( kantoor, thuis ed.) afgeleverd.

Lex Huising, directeur van automobielbedrijf Fleming “De enigszins traditionele autobranche, met de bekende showroom, is toe aan nieuwe online initiatieven. Steeds meer consumenten willen tegenwoordig een auto online kunnen kopen. De webwinkels suzukikorting.nl en hondakorting.nl anticiperen op deze groeiende behoefte met een uiterst gebruiksvriendelijke webwinkel met scherpe prijzen, objectieve en duidelijke informatie. Daarvoor gebruiken we nieuwe en vernieuwende technologieën om de consument transparantie, betere service en lagere prijzen te bieden. Op de webwinkels verkopen wij alleen nieuwe auto’s en doen niet aan ingewikkelde (financiële) bijproducten of inruilconstructies.” Die laatste opmerking lijkt gericht aan sites zoals nieuweautokopen.nl welke al langer bestaat en tevens in verzekeringen handelt. Maar in tegenstelling tot dit soort andere sites verkopen wij geen offertes, we verkopen daadwerkelijk auto’s omdat wij de officiële dealer van Honda en Suzuki zijn.

De nieuwe auto’s worden geleverd met volledige fabrieksgarantie en zijn originele Nederlandse auto’s. Voor onderhoud en eventuele problemen kan een koper bij automobielbedrijf Fleming of bij een erkende merkdealer terecht, die de garantie met de fabrikant regelt.

Tijdens het bestelproces wordt de levertijd aangegeven. Bij het plaatsen van een bestelling is een aanbetaling van € 250,- verplicht, bij de aflevering dient het resterende bedrag te worden betaald. Betalingen gaan direct via uw eigen bank. Voor vragen kunt u altijd terecht bij automobielbedrijf Fleming via telefoon en e-mail.