Honda Civic Tourer

Een pittige en veelzijdige 5-deurs met zeeën van ruimte. De Civic Tourer heeft de lat hoger gelegd en is in 2015 nog sportiever.

Welke plannen u ook maakt – ze passen altijd in uw dag.

Flexibiliteit en de Civic Tourer zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met de grootste bagageruimte in zijn klasse (624 liter), 125 liter opbergruimte onder de bodem en een maximale laadruimte van 1668 liter als de stoelen zijn neergeklapt, kunt u de gekste plannen maken – en ze weer helemaal omgooien als u dat wilt!

Zeeën van ruimte

Uw passagiers zullen blij zijn met alle hoofd- en beenruimte die ze krijgen. Er is ook meer dan genoeg ruimte voor hun bagage. De lage achterdorpel zorgt ervoor dat de achterklep royaal open kan, zodat u makkelijk kunt inladen. Uw rug zal ons dankbaar zijn.

Maak hem eigen.

Maak uw Civic Tourer nog indrukwekkender met originele Honda accessoires. Er zijn vele verschillende pakketten om uit te kiezen. Van de navigatiesystemen tot de veiligheidsopties, we hebben al onze accessoires speciaal voor de Civic Tourer ontworpen zodat ze perfect passen en optimale veiligheid, zekerheid en duurzaamheid bieden.

Kijk voor meer informatie op de website van Honda

Terug naar overzicht